返回列表 回復 發帖
Originally posted by Dik at 2006-7-3 05:57 PM: 佢果度好似話賣$690.00
邊度有得睇?:wow 同埋如果爆左胎難唔難買返?
rollerblade coyote 呢對鞋出o左6年,相信已經停產。 你可以看看網上有沒有,例如this: http://page.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/85573968 如果有人知道邊度有賣coyote的parts,例如車胎,唔該通知一聲﹗我想遲早都有需要﹗ (個車胎印著made in taiwan,各位請問知唔知台灣有邊間factory生產呢類o野??) 至於landroller, 是近年新出的。對鞋不是很貴,但是所有parts都是特有的(例如特大的bearing,不是608),買parts條數都幾cum計。 www.landroller.com
coyote 本說明書建議車胎pump到80psi,有最好避震效果。不過我體重偏輕的關係,我就沒有pump到個轆o甘脹。平時踩街快速轆過obstacle時會彈起, 或者踩爛路引致的雙腳掌麻痺,絕不會發生在coyote身上,踩草地超爽。。。不過對鞋實在超重,你著住絕對唔會想上長命斜。如果可以裝麼打就好? 我想問下charles識不識那個可以踩coyote側煞的人,可否引薦一下??我試來試去都做不到,要用個brake...
e, 咁好似幾吸引bor, $690抵玩la. 你用左幾耐呀, 個轆唔駛換呀? 點樣bump氣架?
我都想買對,...不過想著黎試下先
我想問下charles識不識那個可以踩coyote側煞的人,可否引薦一下??我試來試去都做不到,要用個brake...
你仲有冇著踩過其他鞋,做到邊幾個煞制動作? 而你係討論區用戶,玩同未同我地玩過. 想話直接見邊個邊個.真係有D困難......
長玩長有~
Originally posted by marksman at 2006-7-8 01:01 AM: 如果有人知道邊度有賣coyote的parts,例如車胎,唔該通 ...
普通roller的配件已經很難買,Coyote難上加難,你可以到專玩Coyote的討論區查問.給你一個,但這是法文的. http://clubcoyote.free.fr/forum [ Last edited by Wai on 2006-7-8 at 10:22 PM ]
Coyote Landroller Others [ Last edited by Dik on 2006-7-11 at 03:39 PM ]
Originally posted by Charles at 2006-7-3 06:32 PM: 去片!!
段片有D似JACKASS!! :bigg:offf:offf
we don't score untill we score !!!!!!!
對Coyote好正,有冇人想一齊買?....多個人出黎玩