返回列表 回復 發帖
唔好意思第一次訂係多d 問題@@ 我仲想問下d 輪我係咪可以一個個買唔洗一排10個?.? 果幾款輪係咪都有齊各種size, 可以自由配搭? 我買咁多輪洗唔洗都買返咁多對bearing@@? 因為上次見啟文爆左輪連bearing 都一齊掉, 洗唔洗要有返咁多對架?
請問鞋碼後而既英文字d同ee,係咩意思啊? Size 6.0 D Size 6.0 EE
leo
Originally posted by Leo at 2007-6-3 20:44: 請問鞋碼後而既英文字d同ee,係咩意思啊? Size 6.0 D Size 6.0 EE
Width: D, EE...
呆......
呢隻好似無咁多貨 請選擇替補貨品 若果係Recreation 鞋用的 可考慮下呢D http://www.inlinewarehouse.com/catpage-whfitness.html
長玩長有~
Originally posted by 羅賓 at 2007-5-31 09:33 PM: 唔好意思第一次訂係多d 問題@@ 我仲想問下d 輪我係咪可以一個個買唔洗一排10個?.? 果幾款輪係咪都有齊各種size, 可以自由配搭? 我買咁多輪洗唔洗都買返咁多對bearing@@? 因為上次見啟文爆左輪連bearing 都 ...
我上次連bearing都掉埋係因為我爆左轆之後仲一路踩, 導致bearing都爆埋, 順帶一提, 你見我掉的bearing, 已經俾我折磨左5年喇. 壽命都差唔多喇
Originally posted by 啟文 at 2007-6-6 09:58 AM: 我上次連bearing都掉埋係因為我爆左轆之後仲一路踩, 導致bearing都爆埋, 順帶一提, 你見我掉的bearing, 已經俾我折磨左5年喇. 壽命都差唔多喇
用左5年咁耐@@" 咁都唔洗咁快買定bearing
wa...... 啟文今次訂Nike Bauer Vapor Xr Lite Roller Skates Jr size5 自己著?
呆......
Originally posted by 小炳 at 2007-6-7 12:32 PM: wa...... 啟文今次訂Nike Bauer Vapor Xr Lite Roller Skates Jr size5 自己著?
係想試下, 5號會唔會好d, 因為宜家6號覺得有鬆, 如果真係唔岩, 可以俾女朋友著
Originally posted by Leo at 2007-6-3 08:44 PM: 請問鞋碼後而既英文字d同ee,係咩意思啊? Size 6.0 D Size 6.0 EE
http://www.inlinewarehouse.com/descpage.html?pcode=MWK7S# 鞋碼果到
leo
鞋筒腳掌闊度 若果腳掌唔係特別闊大 都係揀 "d"
長玩長有~